Din Frisör i Höganäs

Om Neda

Nedaförbarncancerfonden

Nedas Hårdesign – Din frisör i Höganäs

Jag är utbildad till frisör på SHTC i Helsingborg och har många års erfarenhet inom yrket. Min karriär tog sin början i Helsingborg men efter en kort tid flyttade jag min frisörstol till Höganäs. Majoriteten av min tid som frisör har varit i Höganäs där jag stortrivs, det var därför naturligt för mig att öppna min egen frisörsalong, Nedas Hårdesign, i just Höganäs.

En viktig del av frisöryrket är att hålla sig ajour och det gör jag genom löpande vidareutbildning. Genom att hålla sig uppdaterad har man alltid tillgång till de senaste teknikerna och produkterna. Som kund ska du alltid känna dig trygg med min kompetens inom frisöryrket. Jag lägger ner omsorg för att behandlingen ska bli en lyxig och avslappnande stund för dig som kund.

Jag klipper både herr, dam och barn. Du kan också boka tid för håruppsättningar för bröllop och fest. Om du bokar din bruduppsättning eller festuppsättning hos mig har jag ett nätverk av sminköser och nagelteknologer som kan erbjuda dig professionell behandling för en perfekt look. Fråga mig gärna om mitt VIP-paket som gäller för både herr och dam.

Salongen hittar ni vid ingången på hörnet av Friskvårdshuset Höganäs. Varmt välkomna.